Mietitkö miten parantaa tuottavuutta kehittämällä organisaatiossasi strategisesti kriittistä osaamista? Epäiletkö että organisaatiossasi on potentiaalia piilossa? Onko sinulla tarvetta seurata henkilöstöltä vaadittavia pätevyyksiä? Me voimme auttaa. Räätälöimme tarpeisiisi, aikatauluusi ja budjettiisi sopivan projektin, joka voi vaihdella kaiken käsittävästä avaimet käteen -projektista yksinkertaiseen softan toimitusprojektiin.

C&Q

Järjestelmäkumppanina meillä on vahva kotimainen osaaja C&Q Systems Oy, jonka järjestelmillä on tehty osaamiskartoitus yli 4000 organisaatioon viimeisen 15 vuoden aikana. Järjestelmässä on maailmanlaajuisestikin ainutlaatuinen yli 20 000 osaamisen kirjasto sekä satoja helposti muokattavia valmiita osaamisprofiileja kymmenille eri aloille – valtavasti potentiaalia säästää aikaa ja rahaa!

Deep Lead

Toivothan henkilöstösi haluavan antaa parastaan organisaatiosi hyväksi? Palaute on oleellinen osa suorituksen parantamisessa. Meiltä saat kaiken tarvitsemasi varmistamaan, että kaikilla organisaatiossasi on tarvittavat työkalut käytössään. Räätälöimme ratkaisun tarpeidesi, aikataulusi ja budjettisi mukaan. Me voimme auttaa sinut alkuun selvittämällä tarpeenne ja tarjoamalla niihin sopivat ratkaisut.

Valmennuksissamme käytämme kotimaista, laajasti markkinoiden parhaana pidettyä kumppanimme Deep Lead Oy:n 360 syväjohtamisen mallia, jota on käytetty 15 vuoden aikana yli 2 000 organisaatiossa johtamisen ja vuorovaikutuksen kehittämiseen. Se soveltuu erinomaisesti niin esimiesten, asiantuntijoiden kuin esimerkiksi johtoryhmän vuorovaikutusvalmentamiseen.

Extended DISC

Käytämme myös kolmannen vahvan kotimaisen kumppanin Extended DISC Finland Oy:n kehittämää Extended DISC henkilöarviointityökalua, joka perustuu alun perin Jungin teorioihin. Tämä mainio työkalu on levinnyt yli 50 maahan maailmalla ja sitä on käytetty yli miljoonan ihmisen arviointiin. Analyysi voidaan räätälöidä joustavasti tarpeisiisi sopivaksi ja siihen liittyvissä valmennuksessa opitaan ymmärtämään omaa ja muiden toimintatyyliä ja tätä kautta parantamaan tiimityöskentelyä ja vuorovaikutustaitoja organisaatiossasi.

Me tarjoamme teille räätälöidyt kokonaisratkaisut, joilla tuottavuutenne paranee oikealla osaamisella varustetun ja hyvinvoivan ja motivoituneen henkilöstön kautta. Ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Miia Hirvonen, Evaliente Oy

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *